CRM FOGALMA

A CRM fogalma szerintünk: olyan extra felszerelés, ami az ügyes értékesítőket még hatékonyabbá tudja tenni,
valahogy úgy, mint az éjjellátóval, hangtompítóval és optikai irányzékkal felszerelt rohamfegyver a különítményesek kezében

crm rendszer

CRM FOGALMA

A CRM fogalma mindenki számára mást jelent. Néha nagyon mást. Van aki számára a CRM fogalma: csodaszer, amivel majd több vevőt szerez. (Nem. És a fogyitabletta is átverés.) Van, aki számára a CRM fogalma: automatikus értékesítő rendszer, ami a weben keresztül felkelti az érdeklődést, majd fogadja az ügyfeleket és automatikusan vevőt csinál belőlük. (Ezek a Sales Force Automation rendszerek és a Webáruházak.) Sok vezető számára a CRM fogalma: digitális korbács, amivel noszogathatja az értékesítőit. Nem is sorolom tovább a szélsőségeket - lássuk, hogy mi az Alpha Consultingnál mit is tartottunk lényegesnek, amikor több mint 13 éve elkezdtük tervezni saját, Opteamus CRM rendszerünket...

Mindenről mindent tudni akarok!

Opteamus CRM rendszerünkben a CRM fogalma: értékesítés támogató rendszer, ami nem csupán az egyes értékesítési ügyek történetét és a kapcsolódó feladatokat képes nyilvántartani és visszakeresni (ami crm rendszer alapfunkció), de ugyanerre képes nagyjából minden adattal. A B2B világban, ahol az eladási folyamat nem faék egyszerűségű, és nem percek vagy napok alatt lezajló folyamat, ott minden apró információ számít, amit megszereztünk. Kapóra jön mindez ott, ahol az értékesítési ciklus szerencsétlenül elhúzódik, többszereplős, és összetett. A CRM fogalma számunkra egyfajta értékesítési tudástár, ami nem csak rublikákat és statisztikákat ismer, de a Google és a Facebook mintájára bármilyen információt kényelmesen elénk tesz. Minél bonyolultabb és minél több szereplős egy értékesítési folyamat, az Opteamus CRM rendszer annál többet tud segíteni a sikeres üzletkötésben.

CRM fogalma: extra felszerelés

A CRM fogalma szerintünk: olyan extra felszerelés, ami az ügyes értékesítőket még hatékonyabbá tudja tenni, valahogy úgy, mint az éjjellátóval, hangtompítóval és optikai irányzékkal felszerelt rohamfegyver a különítményesek kezében. A hasonlat nem sántít, mert Opteamus CRM rendszer valóban tartalmaz néhány olyan extra funkciót, amelyek nem szokásosak a hasonló rendszerekben, és amelyek láttán sokan azonnal beleszeretnek rendszerünkbe...

OPTEAMUS CRM RENDSZER

Az általunk készített és kínált Opteamus CRM rendszer egyértelműen operatív crm rendszer, közepes és nagyvállalati méretre készült, B2B értékesítést támogató rendszer. Számunkra a CRM fogalma: többet tudni az ügyfélről, a helyzetről, hogy okosabban és gyorsabban reagálhassunk. Mi azt tekintjük elsődleges feladatunknak, hogy olyan eszközt adjunk az értékesítő munkatársak kezébe, amivel mindent tudnak ügyfeleikről és ügyeikről, ráadásul gyorsan, és akár mobil hozzáféréssel bárhonnan, bármikor. Nem csodaszert, de olyan eszközt kínálunk, amivel okosan bánva több és jobb üzletet tudnak kötni. Ahogy blogunkban írtuk, az Opteamus CRM szoftver a kemény időkre.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki»

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

CRM rendszer funkciók

Mit is tud konkrétan? Hogyan tud segíteni egy CRM szoftver az üzletkötésben? »

Extra funkciók

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Magyar fejlesztés

Az Opteamus CRM rendszer magyar fejlesztés eredménye - ipari funkciókat kínál, de magyar viszonyokra tervezve »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting