OPTEAMUS CRM RENDSZER

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás
a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen. Több mint 20 éve.

crm rendszer

Opteamus CRM RENDSZER

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akiknek nem elég a klasszikus CRM funkcionalitás, akiknek túl kötött egy dobozos jellegű szoftver. Akik nem B2C jellegű értékesítéssel foglalkoznak, és nem automatikus marketing levelekkel győzik meg ügyfeleiket. A mi ügyfeleink olyan CRM szoftvert keresnek, ami képes kezelni az ügyfelekkel kapcsolatos speciális adatokat, ami testreszabható saját ágazatukra. Ügyfeleinknél a sikeres szerődéskötés csak a munka kezdetét jelenti, és CRM rendszerünk képes támogatni őket a munka megszervezésében, az esetleges karbantartásban, vagy a hibajegyek és panaszok kezelésében.

Több mint CRM

Opteamus CRM rendszerünk valójában átmenet egy klasszikus CRM rendszer és egy vállalatirányítási rendszer között. Nem csupán a szigorúan vett ügyfél- és értékesítési adatokat kezeli, de igény szerint a hozzájuk kapcsolódó gyártási-, pénzügyi-, technikai adatokat is. Rendszerünket úgy terveztük, hogy akár napok alatt testreszabható legyen tetszőleges üzletmenetre.

Rendszerünk igazi ereje az 10-150 fős közösségekben mutatkozik meg. Erőssége, hogy nem csak a rubrikákkal és a számadatokkal, de a szöveges információkkal (üzenetekkel, jegyzetekkel, hírekkel, dokumentumokkal) is hatékonyan megbírkózik. Egyedülállóan kezeli az asszociációs kapcsolatokat és keres a magyar nyelvű szövegekben! Mindent eltárol, magától rendszerez, és meg is talál ha kell!

Mint egy privát Facebook és Google

Mintha lenne egy személyre szabott Facebook és Google rendszere, amiben csak a saját céges adatai vannak. Az Opteamus CRM rendszer automatikus és kényelmes tudásbázisa is az értékesítő munkatársak rendelkezésére áll, akik egy-két kattintással mindent megtudhatnak konkurensekről, cégekről, termékekről, bármiről. Az Opteamus program használata nem nyűg és küzdelem a számítógéppel, hanem könnyebbség. Az információ olyan kényelmesen érhető el, ami szokatlan a ma használatos CRM szoftvereknél. Böngészőből, mobil eszközökről is.

20+ éves magyar fejlesztés, jó referenciákkal

Sok éve, 1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar CRM rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy nálunk mi is a CRM jelentése, hogy egy korszerű CRM rendszer milyen előnyöket kínál Önnek.

 

CRM rendszer funkcióink

Mik is a CRM alapfunkciók? Kinek és hogyan tud segíteni az Opteamus CRM szoftver az üzletkötésben? »

Legjobb funkcióink

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Legjobb CRM rendszer

Önnek mi vagyunk a legjobb CRM rendszer? Nem biztos. Ellenőrizze, hogy megfelelünk-e egymásnak!»

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

Korompay

"Annyira egyszerűnek tűnik, hogy az már hihetetlen...."

Korompay Gábor
CRM szakértő ex Synergon

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting