MAGYAR CRM

Az Opteamus kódnevű magyar CRM rendszer tervezését több mint 13 éve kezdtük meg.
CRM magyarul. Sokéves magyar nagyvállalati tapasztalatunk alapján,
de saját kreatív ötleteinket felhasználva készítettük el a magyar Opteamus CRM rendszert.

crm rendszer

CRM magyarul

Magyar szövegeket kezelni komoly kihívás. Nem csak az ékezetes karakterek, hanem a toldalékolás és ragozás miatt, amelyek magyarul nagyon megnehezítik a keresést. Egy klasszikus CRM rendszer nem fogja megtalálni a "Gáspár Olgával tárgyaltam a Vapianoban" feljegyzésben Gáspár Olga nevét. Az Opteamus gyorskeresője ezt azonnal megtalálja, ahogy akár a Gáspár Olgi alakban is felismeri őt.

Mióta az internet betört az életünkbe, és a Google forradalmasította a keresést, azóta úgy gondoljuk - az adatok kezeléséhez nem elég szögletes rublikákban és merev rendszerekben gondolkodni. Opteamus CRM rendszerünk ezért a szokásos CRM funkciókon túl számos olyan extra funkcióval rendelkezik, ami a magyar kreativitást dícséri, és amibe ügyfeleink a legelső bemutatón bele szoktak szeretni.

Magyar fejlesztő cég

Cégünk az Alpha Consulting 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonban van, és ipari szintű adatbáziskezelésre specializálódott. Alakulásunk óta számos nagyvállalati projektben részt vettünk, és ezek tapasztalatait mind figyelembe vettük az Opteamus magyar CRM rendszer fejlesztésénél. Olyan magyar CRM rendszert terveztünk, ahol a legtöbb változtatás kódolás nélkül, pusztán beállításokkal vezérelhető, ahol a verzióváltás nem napokig tartó manuális munka, hanem egyperces automatikus folyamat, ami nem csak magyarul tud, de többnyelvű, ahol az adatstruktúrák és a jogosultsági rendszer is szabadon konfigurálható. A rendszerbe több olyan egyedi funkciót is terveztünk, ami nem hogy magyar CRM, de hasonló amerikai rendszerekben sincsen...

Magyar support és támogatás

Ipari szintű magyar CRM rendszert készítettünk, amelyhez saját magunk adunk terméktámogatást, nyilván magyarul, nyilván gyorsan, akár helyszíni konzultáció keretében. Értelemszerűen ez óriási előnyünk a külföldi CRM rendszerekkel szemben. További előnyünk, hogy míg a klasszikus dobozos rendszerek csak csekély mértékben módosíthatóak, addig az Opteamus magyar CRM rendszert egyedi igények alapján is testre tudjuk szabni, akár egészen új funkciók kifejlesztésével is. Nagyvállalati szintű megoldást szállítunk, de egy kis magyar cég rugalmasságával.

 

CRM rendszer funkciók

Mi is a CRM jelentése? Kinek és hogyan tud segíteni egy magyar CRM szoftver az üzletkötésben? »

EXTRA funkciók

A magyar Opteamus CRM képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

HELDESK integráció

Magyar CRM rendszerünk (többek között) beépített HELPDESK modullal is rendelkezik, nem is akármilyennel!»

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting