CRM EXTRA FUNKCIÓK

Minden CRM rendszer kínál valami extra képességet a szokásos kötelező alapokon túl.
Az Opteamus CRM rendszer különösen erős abban, hogy rugalmasan, igény szerint
nem csak klasszikus ajánlatokat és feladatokat, de bármilyen adatot képes tárolni és kezelni.

crm rendszer

EXTRA FUNKCIÓK

Az Opteamus CRM rendszer annyira rugalmas, hogy lehetne belőle esküvőszervező-, fuvarozó-, sajtófigyelő-, szerkesztőségi-, vagy katonai rendszer is. Az Opteamus CRM rendszer nagyon rugalmasan testre szabható, és ez alatt nem csak annyit értünk, hogy a létező képernyőink kiegészíthetőek néhány saját mezővel. Létrehozhatóak a helyi üzletmenetben szokásos teljesen egyedi adattípusok, űrlapok is, azaz nincsen olyan bonyolult termék, anyag vagy bizonylat, amit ne lehetne szépen berögzíteni és visszakeresni az Opteamus CRM rendszerbe. Nem csoda, hogy sokan nem is csak klasszikus CRM rendszer funkcionalitással használják, hanem HELPDESK rendszernek, belső időelszámoló rendszernek, tárgyalás-előkészítő rendszernek, vagy éppen dokumentumkezelő-rendszernek, esetleg Integrált CRM HELPDESK megoldásnak.

Szövegek és dokumentumkezelés

Az Opteamus CRM rendszer nem csak rubrikákat és számszaki adatokat, de a szabad szövegeket és a csatolt dokumentumokat is képes kezelni. Ez annyira igaz, hogy az Opteamus dokumentum-kezelő rendszerként is megállja a helyét, a dokumentumok manuális osztályozásával, automatikus indexelésével, verziókezeléssel, és nagyon jó kereshetőséggel. A dokumentumok nem egy eldugott könyvtárban vannak, hanem rögtön láthatóak az ügyféltörténetben, és más értelemszerű helyeken.

Gyorskeresés, magyarul, szinonimákkal

Egy CRM rendszer esetében nagyon nem mindegy, hogy megtaláljuk-e (és ha igen, mennyi idő alatt) a keresett szerződést, a keresett ajánlatot, vagy megtaláljuk-e a tavalyi karácsonyi ajándék listát, vagy hogy kivel ebédeltünk a minap a Vapianoban. Kínos, ha Petőfi Sándor születési helyét gyorsabban kikeressük a Google keresővel, mint az előbb felsorolt adatokat a saját rendszerünkből... Az Opteamus tervezésének egyik legfontosabb szempontja volt az adatok kereshetősége, így velünk ez a szégyen nem eshet meg. Az Opteamus egyedi asszociatív adattárolási rendszere, és az ezen dolgozó gyorskeresője ismeri a magyar ragozást, a szinonimákat, a keresések így pontosak és gyorsak, egyértelműen és mérhetően fokozva a munkatársak hatékonyságát. Erről az önmagában is izgalmas témáról nagyon konkrét cikkeinket érdemes elolvasni blogunkon: Gyorskeresés kontra típusok, Nemdokumentált Google fejlesztések?, Jól keresni

Listakészítés igény szerint

Kész listáinkon túl tetszőleges új listát készíthet és adhat hozzá az Opteamus CRM rendszerhez. Az új listák készülhetnek SQL nyelven, de készülhetnek Lista Varázslónk segítségével is. A lista varázsló használatához nem kell ismernie még az SQL nyelvet sem, csak kiválasztania a megfelelő adatokat és feltételeket. Közepes bonyolultságú tételes vagy összegző kimutatásokat könnyen és gyorsan bárki elkészíthet velük, sőt az elkészült végeredményt a profik akár kézzel is módosíthatják. Az elkészült listák kategorizálhatóak, paraméterezhetőek, ütemezhetően futtathatóak, végeredményük kérhető a képernyőre, excel- vagy xml-állományba. Komoly felhasználóink tucatszámra készítik saját listáikat, akár a mi segítségünk nélkül is.

Többnyelvű és átnevezhető

Az Opteamus magyar CRM rendszer, de eleve többnyelvű rendszernek készült. Magyar, német és angol nyelven már most is beszél, de tetszőleges új nyelvre is megtanítjuk, akár 48 óra leforgása alatt. A többnyelvűség nagy előnye, hogy a magyar szövegek is rugalmasan megváltoztathatóak, így tetszőleges felirat, mezőnév, hibaüzenet átnevezhető.

Rugalmas biztonsági rendszer

Az Opteamus CRM biztonsági rendszere kifinomult és egyedileg testreszabható. Ha kell alkalmazkodni tud a szervezeti hierarchiához, ha kell, egyszerű sávos, ha kell, egyedi szerepkör-alapú, vagy ezek tetszőleges ötvözete. A nagyvállalati biztonsági rendszer nem csak hogy adatlapokra és anyagokra biztosít különböző írási és olvasási jogokat, de még azok részleteire, mező-szintre is beállítható mindez. Mindezen túl a rendszer már-már katonai szintű logolással jegyzi fel a felhasználók minden lényeges akcióját.

Rugalmas riasztási rendszer

Az Opteamus CRM rendszer nem csupán a kiadott feladatokra és fontos időpontokra tud figyelmeztetni. A rendszerben kérhető szemlézés, így tetszőleges adat beérkeztére, megváltozására tudunk figyelmeztetést kapni. Ugyanígy figyelmeztetéseket genereál a belső kommunikáció, a közérdekű híek, a megszólítások, a hozzászólások és a "lájkolások", hasonlatosan a Facebook működéséhez. Mindezt természetesen emailben is.

Email és naptár integráció

Az Opteamus nem csak hogy rendelkezik belső naptárral, de akár külső naptárból is elérhető szabványos ICAL interfészen keresztül, mint egyedi adatforrás. Az Opteamus értelemszerűen képes egyedi és körlevelek küldésére, illetve a bejövő emailek fogadására is.

Interface kapcsolatok idegen rendszerekhez

Opteamus rendszerünk egyedi interfészek segítségével akár azonnali online, akár napi frissítéses jelleggel tud kapcsolódni más hasonló rendszerekhez is. A Winner ügyviteli rendszerből például át tudjuk venni a létező ügyfelek törzsadatait, illetve a velük kapcsolatos aktuális pénzügyi információkat, mint a kintlevőségek vagy a megrendelések. Az Opteamusban keletkezett számlázandó tételeket azonnal át tudjuk adni a Flexibill számlázó rendszernek.

Mindez egyben - versenyelőny

Egy fecske nem csinál nyarat, ahogy ezek a még oly haladó képességek sem forradalmasítják önmagukban az üzletmenetet. Összességükben viszont olyan dinamikával, olyan plusz tudással ruházzák fel használójukat, amit az már jó eséllyel versenyelőnnyé tud konvertálni. Hogy okostelefonról még az autóban kikereshető az ügyfél címe és egy kattintással már mutatja is a Google Map az utat, hogy pár kattintással még a reggeli kávé közben felkészülhetünk az aktuális ügyeinkből, hogy tárgyalás közben a mobilunkról egyetlen gyorskereséssel megtalálhatjuk, és elolvashatunk egy vonatkozó szerződés-tervezetet, hogy délután otthon, a kanpén tablet-tel a kézben ellenőrizhetjük, mit végeztek aznap a többiek - ez már a XXI. század... Számunkra EZ a CRM jelentése.

 

Tudástár építés

Az Opteamus több mint CRM rendszer. Automatikusan mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist épít.»

CRM jelentése

Mindent tudni az ügyfelekről és potenciális ügyfelekről, hogy jobban, hatékonyabban, menjen az üzlet...»

Magyar fejlesztés

Az Opteamus CRM rendszer magyar fejlesztés eredménye - ipari funkciókat kínál, magyar viszonyokra tervezve »

Rugalmas CRM

Testreszabási lehetőségeink messze átlagon felüliek, az Opteamus nem csak dobozos szoftverként használható! »

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus CRM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható »

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Tihanyi Ervin

"Az Opteamus lett a mi céges Wikipédiánk. Okostelefonon is könnyen elérem, sokszor kisegített már..."

Tihanyi Ervin
Inter-Metal üzletágvezető

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting