POLCSZERVIZ SZOFTVER

Az Opteamus CRM rendszer az utazó-látogató képviselők munkájának támogatója. Mobil eszközzel minden adat könnyedén elérhető és rögzíthető.

crm rendszer

Képviselők a terepen

Az Opteamus CRM rendszert a képviselők tetszőleges mobil eszközről - jellemzően tabletről - online kapcsolattal érik el. A kollegák a látogatott boltok, egységek minden adatát, teljes történetét és statikáját láthatják, egyszerűen rögzíthetőek új adatok, információk. Nincs szükség szinkronizálásra, minden adat naprakész. Az egyes képviselők csak a jogosultsági rendszer által engedélyezett adatokat látják, az Opteamus polcszerviz rendszer, mint mindenben ebben is igény szerint testreszabható.

Látogatások tervezése, túraterv

Az Opteamus CRM polcszerviz software tárolja az egyes kereskedelmi egységek minősítését és a látogatások elvárt gyakoriságát, így a képviselőknek azonnal megmutatja, mely egységeket kell a közeljövőben meglátogatniuk. Ugyanakkor a vezetők automatikus kimutatást kapnak a késésekről és a megtörtént látogatásokról. Az egységek pozícióját térképen is megmutatjuk. Pontos túratervek is könnyedén készíthetőek és engedélyezhetőek. Fontos, hogy az Opteamus CRM rendszer nem kényszerít új munkarendet a felhasználóira, mindig az aktuális szokásokhoz igazodunk. Rendszerünk funkciói minden esetben igény szerint testreszabhatóak.

Látogatások adminisztrációja

A tényleges látogatások időpecséttel és opcionális GPS pozícióval tároltak. Látogatás során tetszőleges szöveges feljegyzés, fotó, bármilyen kapcsolódó adat rögzíthető. Az így rögzített adatok nem csak statisztikus célokat szolgálnak, de az egységek, termékek, kulcsemberek teljes története könnyen visszanézhető.

Polctükör, árfelmérés, POS anyagok

Az Opteamus CRM polcszerviz rendszer pontosan azokat az adatokat tudja rögzíteni egy látogatás során, ami Önöknek szükséges. Rögzíthető a tényleges polctükör, az elvárt disztribúciótól való eltérés, a POS anyagok jelenléte, a technikai eszközök állapota, azaz bármi.

Statisztikák

Tetszőleges statisztikák készíthetőek úgy a látogatásokról, mint az egyes termékek disztribúciójáról, illetve az egyes képviselők aktivitásáról és eredményességéről. A statisztikák gombnyomásra, de automatikus email formájában is kérhetőek.

Interfész ügyviteli rendszerekhez

Egyedi fejlesztéssel egyszerűen kapcsolódunk meglévő ügyviteli rendszerekhez, mellyel a törzsadat szinkronizálás, aktuális forgalami statisztikák lekérése, illetve új megrendelések felvitele is kitűnően működik.

Rendkívül gyors testreszabás és bevezetés

Opteamus CRM polcszerviz rendszerünk nem csupán hihetetlenül rugalmas, de nagyon gyorsan be is vezethető. Átlagosan két naptári hét elegendő, hogy az igényeknek megfelelő rendszert kulcsra készen leszállítsuk.


Jöjjön el hozzánk és győződjön meg szoftverünk hatékonyságáról személyes bemutatónkon!

 

 

CRM rendszer funkciók

Mit is tud konkrétan? Hogyan tud segíteni egy CRM szoftver az üzletkötésben? »

Prémium funkciók

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki»

Tudástár építés

Az Opteamus több mint CRM rendszer, automatikusan képes mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist építeni... »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Doransky

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán
Balabit cégvezető

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting