FELHŐ ALAPÚ CRM

Az Opteamus sokak szerint kimagasló magyar online CRM rendszer,
ami egyaránt használható szolgáltatott felhő üzemmódban és helyben telepített módon is.

crm rendszer

FELHŐ ALAPÚ CRM

Az Opteamus sokak szerint kimagasló magyar online CRM rendszer, ami egyaránt használható szolgáltatott felhő üzemmódban és helyben telepített módon is. Az Opteamus online CRM rendszer ügyesen köti össze a munkatársakat még akkor is, ha nem közös irodában dolgoznak. Míg az egyéni szoftverek nem használhatók jól többfelhasználós környezetben, a nagyvállalati rendszerek pedig rémesen elbonyolítottak, addig az Opteamust kifejezetten 5-100 fős közösségeknek terveztük, a hangsúlyt a praktikumra, a hatékonyságra és az egyszerűségre helyezve. A kreatív felhős megközelítés és az alkalmazott ipari szintű Oracle alapszoftverek segítségével olyan nagyteljesítményű high-tech eszközt adunk a kisközösségek és vállalkozások kezébe, amivel maximálisan kihasználhatják legfőbb előnyüket, a kreativitásukat és a fürgeségüket...

Online CRM rendszer szolid havidíjas konstrukcióban

Az örökélet licensz beruházás jelleggel való megvásárlása mellett most kockázat- és költségkímélő konstrukciót is ajánlunk. Egy mobiltelefon költségével összemérhető szolid havidíjért használhatja Opteamus CRM rendszerünket, amíg csak szüksége van rá. A havidíj magában foglalja termékünk online felhasználási jogát, a folyamatos szavatosságot és a terméktámogatást, valamint az üzemeltetés minden költségét is. Nem lesz szüksége saját szerver-számítógépre, sem saját rendszergazdára, mindent mi biztosítunk. KKV kis- és középvállalatoknak, internetes vállalkozásoknak, de a kihelyezést támogató nagyvállalatoknak is jószívvel ajánljuk. Rendszerünk saját fejlesztésű, több mint 10 éves magyar crm szoftver.

Felhő - azaz Online elérhetőség bárhonnan

Ügyfeleinknél nincs szükség sem telepítésre, sem helyi hálózatra, sem szerver-számítógépre, csupán egy böngészőre, és egy internet kapcsolatra az Opteamus helpdesk szoftver felhő alapú eléréséhez. Ez a "felhő", a felhős megoldás, más néven az online ASP (Application Service Providing, Alkalmazás Szolgáltatás) szisztéma lényege, ami az internet elterjedése óta hihetetlenül leegyszerűsítette az irodai szoftverek világát. Hosztolt, webes szolgáltatás. Ettől fogva neve és jelszava birtokában otthonról, munkahelyről, ügyféltől is ugyanúgy elérheti és kezelheti dolgait, ahogy eddig azt csak a saját gépéről tudta megtenni. A felhő alapú crm megoldás biztonságát és elérhetőségét ipari szinten biztosítjuk és szavatoljuk.

Bombabiztos üzem

Az Opteamus online CRM rendszer 24 órában őrzött, szünetmentes áramforrással, klímával felszerelt szerverparkban üzemel, nagyteljesítményű és duplázott alkatrészekkel gyártott DELL számítógépkonstrukción fut, automatikus és folyamatos mentés, valamint professzionális felügyelet mellett. Adatai egészen egyszerűen nagyobb biztonságban lesznek nálunk, az Opteamus online CRM rendszer adatbázisában, mint egy szokásos kisirodai környezetben. A felhő alapú CRM megoldás kifejezetten ajánlott minden olyan szervezetnek, akiknek nincsen saját erős informatikája.

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Kiknek ajánljuk?

Önnek mi vagyunk a legjobb CRM rendszer? Nem biztos. Ellenőrizze, hogy megfelelünk-e egymásnak!»

CRM rendszer funkciók

Mit is tud konkrétan? Hogyan tud segíteni egy CRM szoftver az üzletkötésben? Alapvető funkcióink... »

Legjobb funkcióink

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus CRM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható! »

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Tihanyi Ervin

"Az Opteamus lett a mi céges Wikipédiánk. Okostelefonon is könnyen elérem, sokszor kisegített már..."

Tihanyi Ervin
Inter-Metal üzletágvezető

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting