MOBIL CRM

Egy mobil crm rendszerből azonnal elő lehet keresni azt a doksit, utána lehet nézni annak az embernek,
sőt, akár rögtön ki is lehet osztani néhány feladatot vagy beállítani pár figyelmeztetőt.

crm rendszer

MOBIL CRM

Éjszaka, lefekvés után jönnek meg a nagy ötletek? Ugye ismerős a helyzet, amikor este előtörnek az ötletek, amelyeket le kellene jegyzetelni, beugranak az elvégezetlen feladatok, amelyeket ki kellene osztani. A számítógép már rég kikapcsolva... Ilyenkor sem késő elővenni viszont a táblát, vagy az okostelefont, és a mobil crm rendszerből azonnal elő lehet keresni azt a doksit, utána lehet nézni annak az embernek, sőt, akár rögtön ki is lehet osztani néhány feladatot vagy beállítani pár figyelmeztetőt. A CRM jelentése szerintünk ma már az ilyen szabadságot is magában foglalja.

A Mobil CRM csak telefonon működik?

A telefonos használat csak hab a tortán. Az Opteamus mobil CRM rendszer minden számítógépen használható, amelyiken van internet böngésző. Bármelyik saját gépen, a kollégák számítógépén, internet kávézóban, a szomszéd számítógépén, vagy egy tárgyalás során, akár még az ügyfél számítógépén is. Egy mobil crm rendszer ugyanígy, bármelyik mobiltelefonról is használható, amelyen van internet böngésző, és valljuk be, hogy ma már a legolcsóbb mobilok is képesek az internetezésre. Elég megnyitni az Opteamus crm rendszer oldalát, egy biztonságos jelszavas belépés után szabad a pálya.

Mobil CRM elérhetőség bárhonnan

Ügyfeleinknél nincs szükség sem telepítésre, sem helyi hálózatra, sem szerver-számítógépre, csupán egy böngészőre, és egy internet kapcsolatra az Opteamus online crm eléréséhez. Ez a "felhő", más néven az online ASP (Application Service Providing, Alkalmazás Szolgáltatás) szisztéma lényege, ami az internet elterjedése óta hihetetlenül leegyszerűsítette az irodai szoftverek világát. Mobil crm rendszer, azaz hosztolt, webes szolgáltatás. Ettől fogva neve és jelszava birtokában otthonról, munkahelyről, ügyféltől is ugyanúgy elérheti és kezelheti dolgait, ahogy eddig azt csak a saját gépéről tudta megtenni. A mobil crm rendszer biztonságát és elérhetőségét ipari szinten biztosítjuk és szavatoljuk. Az Opteamus mobil crm saját fejlesztésű, magyar crm rendszer.

Bombabiztos üzem

Az Opteamus mobil CRM rendszer 24 órában őrzött, szünetmentes áramforrással, klímával felszerelt szerverparkban üzemel, nagyteljesítményű és duplázott alkatrészekkel gyártott DELL számítógépkonstrukción fut, automatikus és folyamatos mentés, valamint professzionális felügyelet mellett. Adatai egészen egyszerűen nagyobb biztonságban lesznek nálunk, az Opteamus mobil CRM rendszer adatbázisában, mint egy szokásos kisirodai környezetben.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki»

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

CRM rendszer funkciók

Mit is tud konkrétan? Hogyan tud segíteni egy CRM szoftver az üzletkötésben? »

Extra funkciók

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Magyar fejlesztés

Az Opteamus CRM rendszer magyar fejlesztés eredménye - ipari funkciókat kínál, de magyar viszonyokra tervezve »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Korompay Gábor

"Annyira egyszerűnek tűnik, hogy az már hihetetlen...."

Korompay Gábor
CRM szakértő ex Synergon

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting