RUGALMAS CRM

Opteamus CRM szoftverünket is azonnal lehet minden további testreszabás nélkül használni - csak nem érdemes.
Legtöbb ügyfelünk éppen a rendkívüli rugalmasság, a kivételes testreszabási lehetőségek miatt választ minket.

crm rendszer

Rugalmas CRM

Lehet szériaautót vásárolni, aminek ki lehet választani a színét, be lehet állítani az ülés dőlésszögét, de ennyiben nagyjából ki is merültek a beállítási lehetőségek. A szoftveres világban ennek a dobozos szoftver a megfelelője - egy kész szoftver, amit már csak használni kell, és ki-ki maga állíthat be rajta legfeljebb apróságokat (már ha tud). Opteamus CRM szoftverünket is azonnal lehet minden további testreszabás nélkül használni - csak nem érdemes.

Legtöbb ügyfelünk éppen a rendkívüli rugalmasság, a kivételes testreszabási lehetőségek miatt választ minket. Akik nem szériaautót, hanem egyedi járgányt akarnak.

Csekély testreszabás

Az autós világban Optikai tuningnak nevezik, amikor matricával, festékkel, apró olcsó kiegészítőkkel otthonosabbá tesszük a gépet. Opteamus CRM rendszerünk esetében ezt csekély testreszabásnak hívjuk, amikor az ügyfél kedvére átállítjuk a kinézetet, átnevezzük a felület néhány feliratát, és a státuszértékeket az ügyfél által megszokottra írjuk át. Letörlünk egy-egy felesleges mezőt, felteszünk egy-két újat.

Apró és gyors módosítások ezek, de látványosak.

Standard testreszabás

Az autós luxusmárkák egyedi kivitelben is rendelhetőek, lehet kérni extra hangszigetelést, golyóálló üveget, turbó feltöltőt, egyedi fényezést. Opteamus CRM rendszerünk esetében ez nem luxus, hanem szokásos standard. Néhány órás konzultációval, és gyors beállítások sorozatával olyan beállításokat tudunk elvégezni, amik messze nem csak a kinézetet érintik.

Egyedi mezőket tudunk tenni bármelyik űrlapra, így pontosan olyan értékeket tudunk tárolni emberekről, cégekről, eladásokról, amiket ön akar. Annyi és olyan kategóriába tudjuk csoportosítani ügyfeleit, ahányba és ahogyan csak akarja. Nem csak új mezőket, de vadonatúj űrlapokat is be tudunk vezetni. Az ön CRM rendszerében lehet nem csak TERMÉK, de konkrétan JÁRMŰ alvázszámmal és rendszámmal, vagy TORTA gyertyák számával és felirattal, esetleg MUNKALAP, JEGYZŐKÖNYV, TÁRGYALÁSJELENTÉS egyedi rubrikákkal.

Egyedi listákat és grafikonokat tudunk varázsolni a képernyőkre, amiket egyedi céges skinnel használhat. Számított mezők, egyedi ajánlatok generálása, email sablonok és sok minden más tartozik a standard testreszabás eszköztárába - pénztárca kérdése meddig megyünk el.

A céges arculatának megfelelő kinézetet tudunk készíteni, hogy felhasználói jobban a magukénak érezzék a rendszert. Bevont alvállalkozói, és esetleges ügyfelei szemében is növekszik ilyenkor a renoméja. Az új céges skinek tervezéséről, az új színek és grafikák összhangjáról a Dió Stúdió grafikus művészei gondoskodnak.

Megfizethető áron kiemelkedően rugalmas CRM rendszert kínálunk önnek.

Egyedi CRM fejlesztés

Ha nagyon különleges, egyedi területen dolgozik, kérhet akár új képernyőket, és új funkciókat is. Ilyenre jellemzően akkor kerül sor, online interfészre van szükség egy másik rendzerhez, vagy ha a klasszikus CRM területet kibővítjük a gyártás, az ügyfélszolgálat, vagy a pénzügy irányába. Opteamusban minimális fejlesztési munka árán szinte bármilyen fejlesztés megvalósítható, hiszen azokat nem a nulláról kell kezdeni.

Ezek az egyedi fejlesztések értelemszerűen költségesek, de segítségükkel szinte vállalatirányítási rendszert lehet faragni Opteamusból.

Szerző Hoppán Gergely

Szerző

Hoppán Gergely vagyok, a budapesti Alpha Consulting 1996 alapítója. Én vagyok az Opteamus CRM szoftver ötletgazdája, és mai napig vezető tervezője. Több mint 30 éve foglalkozom nagyvállalati adatbázisokkal. Számtalan bevezetését vezettem, változatos ágazatokban, a legkülönbözőbb cégeknek, és büszke vagyok rájuk.

Linkedin profilom | Opteamus blogom | Cégünk

CRM rendszer funkciók

Mik is a CRM alapfunkciók? Kinek és hogyan tud segíteni az Opteamus CRM szoftver az üzletkötésben? »

Extra funkciók

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Magyar fejlesztés

Az Opteamus CRM rendszer magyar fejlesztés eredménye. Ipari funkciókat kínálunk, magyar viszonyokra tervezve »

 

Doransky

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán
Balabit cégvezető

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
web guru

Korompay

"Nem beszélnek a levegőbe."

Miklósi Zoltán
HVG Kereskedelmi ig.h.

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting